Inhoudsopgave

Zoek op trefwoord:


Design & CMS by Deltacom

Flanders Knowledge Area

Handboek Internationalisering van het curriculum is een online publicatie van Flanders Knowledge Area.

2.2.4.3 Leerresultaten als gids voor excellentietrajecten

Studenten kunnen zich verdiepen of excelleren in internationale en interculturele competenties. Zij behalen dan met andere woorden een hoger beheersingsniveau van het vooropgestelde leerresultaat. Het opleidingsteam kan ervoor kiezen om dit beheersingsniveau te beschrijven, zodat het voor studenten duidelijk is wat ze bijkomend kunnen behalen bij het beëindigen van hun opleiding.


Leerlijn internationale en interculturele competenties in de professionele bacheloropleiding Elektromechanica

In de opleiding Elektromechanica heeft elk leerresultaat drie beheersingsniveaus die door alle studenten tijdens de opleiding worden doorlopen. Het derde niveau, het minimum eindniveau, dient door alle studenten op het einde van de opleiding te worden behaald. De opleiding geeft studenten de kans om te excelleren in één of meerdere leerresultaten aan de hand van bijkomende uitdagende onderwijsleeractiviteiten. De studenten kunnen bv. een bachelorproef in het buitenland uitvoeren met een internationaal team, waardoor ze hun taalcompetenties en interculturele competenties sterker ontwikkelen.

De opleiding formuleert voor de drie internationale en interculturele leerresultaten een vierde beheersingsniveau, het excellentieniveau.

De PBA EM werkt constructief samen in een team en neemt mee de verantwoordelijkheid op voor het bepalen en bereiken van het groepsresultaat.

  • Inleidend niveau: De PBA EM kan in een team werken voor het bereiken van het groepsresultaat.
  • Doorgroeiniveau: De PBA EM werkt constructief samen in een team en neemt mee de verantwoordelijkheid op voor het bereiken van het groepsresultaat.
  • Minimum eindniveau: De PBA EM werkt constructief samen in een team en neemt mee de verantwoordelijkheid op voor het bepalen en bereiken van het groepsresultaat.
  • Excellentieniveau: De PBA EM werkt met empassie samen in een team en neemt mee de verantwoordelijkheid op voor het bepalen en bereiken van het groepsresultaat.

De PBA EM communiceert doeltreffend over elektromechanische producten en ontwerpen, in een nationale context, in het Engels, Frans of Duits

  • Inleidend niveau: De PBA EM kan eenvoudig communiceren over elektromechanische producten en ontwerpen in begrijpelijk Engels en Frans of Duits.
  • Doorgroeiniveau: De PBA EM communiceert gedetailleerd over elektromechanische producten en ontwerpen in begrijpelijk Engels, Frans of Duits.
  • Minimum eindniveau: De PBA EM communiceert doeltreffend over elektromechanische producten en ontwerpen in een internationale context in het Engels en Frans of Duits.
  • Excellentieniveau: De PBA EM werkt doeltreffend samen in een internationale elektromechanische context in het Engels en Frans of Duits.Lees verder: 2.2.4.4   Leerresultaten als meetinstrument voor de onderwijskwaliteit
 
Flanders Knowledge Area

Flanders Knowledge Area

www.flandersknowledgearea.be

Study in Flanders

Study in Flanders

www.studyinflanders.be

Research in Flanders

Research in Flanders

www.researchinflanders.be

Studeer in het Buitenland

Studeer in het Buitenland

www.studeerinhetbuitenland.be

Handboek Internationalisering

Handboek Internationalisering

www.handboek-internationalisering.be

Studies and Statistics

Studies and Statistics

www.flandersknowledgearea.be / nl / projecten / studies-and-statistics

Forum

Forum

www.flandersknowledgearea.be / nl / fora

Blog

Blog

www.flandersknowledgearea.be / nl / blog

Reconfirm

Reconfirm

www.reconfirm.be

Klik hier om de andere projecten van Flanders Knowledge Area te raadplegen
Back to top
Bezig met laden,
even geduld aub!